Stage

Ben je op zoek naar een stage passend bij jouw interesses en opleiding? Als erkend leerbedrijf kunnen wij jou de juiste uitdaging en begeleiding bieden. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Begeleiding

Gemotiveerde studenten die ingezet kunnen worden voor onze kwetsbare doelgroep zijn de toegevoegde waarde voor het ABC. Door de juiste begeleiding op school en bij het ABC kun jij in jouw stageperiode doelgericht en gestructureerd aan de zelfredzaamheid, hulp bij inburgering en uitstroom naar activiteiten buiten het ABC werken.

Van jou als stagiaire wordt verwacht dat je de voortgang van de lesnemers in een verslag bijhoudt. Je werkt aan jouw eigen leerdoelen door middel van reflectieverslagen en krijgt minimaal vier keer per periode intervisie.

Wil je meer weten over de startdatum, uren of inhoud van de stage? Neem dan contact op met stage- en praktijkbegeleider Summar Swidan. Haar werkdagen zijn dinsdag en donderdag.

Summar Swidan

Stage- & praktijkbegeleider
06 – 25 54 52 90

Erkend leerbedrijf

In 2021 heeft het ABC het certificaat van leerbedrijf van het SBB ontvangen. Als erkend leerbedrijf leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Stage- en praktijkbegeleider Summar heeft hiervoor extra trainingen zoals, e-modules van het SBB en een praktijktraining van de Hogeschool van Amsterdam gevolgd.

Toegepaste Psychologie

Na deze stage weet je wat er speelt in de grote stad en kun je met iedereen in gesprek!

Social Work (HBO)

Je wilt werken met vrouwen die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn.

Social Work (MBO)

Je vindt het leuk om na te denken over hoe je vrouwen het beste tot hun recht kan laten komen.

Specifieke wens

Zoek jij een plek voor een deeltijd stage? Of wil jij re-integreren bij ons? Stuur ons vooral een bericht!

Open sollicitatie

Wil je stage lopen bij ABC, maar staat jouw functie of vakgebied er niet tussen? Laat van je horen!

Communicatie

Weet jij alles van social media? En wil jij de Facebook, Instagram en LinkedIn van het ABC van content voorzien?